Skip to content
Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

Pogledajte spektakularni vatromet u Beogradu na vodi za doček nove 2024. godine!!! Bila nam je velika privilegija i čast da radimo na ovom neverovatnom projektu za Beograd na vodi povodom Nove godine 2024! Za nas je ovo bio ogroman izazov i izuzetno smo ponosni na rezultate koje smo postigli.

Vatromet je obišao ceo svet i upoređuju ga sa svim najvećim i najpoznatijim vatrometima u svetu!

Pripreme za ovaj vatromet trajale su mesecima i zahtevale su veliku posvećenost i timski rad. Svaki član našeg tima uložio je puno truda, stručnosti i kreativnosti kako bismo stvorili nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Posebno bismo želeli da istaknemo FireTek sistem koji smo koristili za aktiviranje vatrometa. Ovaj sistem je odradio sjajan posao! Preciznost paljenja bila je izvanredna, a domet signala nam je omogućio da sinhronizujemo svetlosne efekte na savršen način. FireTek je zaista bio jedan od ključnih faktora u stvaranju magičnog vatrometnog spektakla.

Želimo da izrazimo veliku zahvalnost celom timu koji je radio na ovom projektu. Vaša stručnost, predanost i timski duh su bili neizostavni za uspeh ovog vatrometa. Hvala vam što ste pružili svoje talente i vreme kako bismo zajedno stvorili nešto posebno. Takođe, bez bestvideo.rs ovakav video ne bi bio moguć!

Vatromet u Beogradu na vodi - Nova Godina 2024
Vatromet - Beograd na vodi
Back To Top