Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
skip to Main Content
+381 60 32 42 223 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Gender Reveal

GENDER REVEAL vatrometi su najnoviji trend u svetu! A mi smo tu da svaki vaš poseban događaj zablista! Trenutak kad saznate pol deteta, bilo žensko ili muško, vredan je najblistavjeg slavlja!

Vatromet je jedan od načina da proslavite otkrivanje pola bebe. Obično se na vatrometu koriste odgovarajuće boje koje otkrivaju pol deteta, tako da na ovom primeru plava boja dočarala je dolazak jednog dečaka na svet!

Slavlje otkrivanja pola deteta je važan događaj, a jedan od načina da se proslavi taj trenutak je puštanje vatrometa. Vatromet je simbol radosti i slavlja, te se često koristi kao način da se pokaže sreća zbog otkrivanja pola bebe.

Gender reveal vatromet donosi posebnu dozu uzbuđenja. Pogledajte vatromet kojim su otkrivanje pola bebe proslavili Adriana i Sava Džehverović.

Pogledajte jedinstveni GENDER REVEAL vatromet! I vi možete proslaviti otkirvanje pola bebe na sasvim poseban način.

Gender reveal vatromet je sve popularnija tradicija koja se koristi kako bi se saznao pol budućeg deteta. Ova posebna proslava donosi radost i uzbuđenje porodici i prijateljima koji se raduju dolasku novog člana. Pogledajte kako to izgleda!

Back To Top