Skip to content
Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Partner na svakoj vašoj proslavi!

Gde je slavlje, tu je vatromet! Gde je vatromet, tu je Pyro-Team!

Firma GОLD-LINЕ osnovana je 2003. godine. Osnovna delatnost bila je maloprodaja pirotehničkih sredstava u sopstvenim prodajnim objektima. Zbog velikog interesovanja klijenata i potrebe uvoza direktno od proizvođača iz Kine, 2012. godine osnovana je još jedna firma PYRO-TEAM.

Delatnost firme PYRO-TEAM je uvoz i dalja distribucija pirotehničkih sredstava, kao i organizovanje i izvođenje vatrometa. Uvoz se vrši direktno iz Kine. PYRO-TEAM posluje sa više različitih proizvođača od kojih se zahteva da proizvodi budu vrhunskog kvaliteta kako po dizajnu, tako i po pirotehničkim efektima i karakteristikama.
Uvezena robe se dalje plasira na veliko i malo, kako poslovnim partnerima u Srbiji, tаkо i u širem regionu. Deo uvezenih proizvoda PYRO-TEAM koristi za samostalno izvođenje vatrometa fizičkim i pravnim licima.

0
prodajnih objekata
0+
proizvoda
0+
zadovoljnih klijenata
0+
ispaljenih vatrometa
4 KORAKA DO SAVRŠENOG VATROMETA!

Ugovaranje posla

Prvi korak prilikom planiranja vatrometa jeste sastanak sa klijentom na kom on bira veličinu i izgled vatrometa, kao i termin i adekvatnu lokaciju za izvođenje. Sve to zajedno određuje i cenu usluge.

Izrada projekta

Sledeći korak je izrada projekta. Nacrt ispaljivanja vatrometa šalje se policijskoj upravi na odobravanje. Nakon što MUP izda dozvolu, kreću pripreme, projektovanje, instalacije, završne provere…

Bezbednosne mere

Da bi sve proteklo bez incidenata, lokacija paljenja vatrometa mora biti obezbeđena, a pristup joj imaju samo ovlašćena lica. Tokom ispaljivanja na lokaciji su prisutni i vatrogasci, policija i hitna pomoć.

Obostrano zadovoljstvo

Pored uspešno izvedenog vatrometa, znak da je sve urađeno kako treba, jeste oduševljenje na licima posmatrača, klijent bez ijedne primedbe i, samim tim, zadovoljan pirotehničar.

SARAĐIVALI SMO SA:
Back To Top