Skip to content
Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Internacionalni projekti

Ovo su internacionalni projekti koje je naš tim radio, a na koje smo posebno ponosni.

Bila nam je izuzetna čast da napravimo izložbu na Malti i to prvog dana Međunarodnog simpozijuma vatrometa. Podešavanje je bilo zaista teško i jedna od najnaprednijih emisija koje smo radili ove godine – ali nema regradacija! Na kraju se završilo bolje nego što smo očekivali – osvojili smo 3. mesto!

Sve što viditi u ovom videu je 100% moguće izvesti. U suprotnom bili bismo diskvalifikovani 🙂 U izradi ovog projekta učestvovali su nikola (21) i Uroš petrović (15). Za izradu celog projekta bilo je potrebno više od 3 meseca. Numere su birane na osnovu teme ,,old but gold” od strane stručnog žirija iz 6 zemalja.

Pogledajte vatromet ispaljen u San Petersburgu u Rusiji povodom dana grada, a za koji smo osvojili 1. mesto. Kompletna realizcija izvšena je od strane našeg tima. Korišćena muzika je posebno izabrana u srpsko-ruskom stilu!

Po drugi put osvajamo nagradu na Svetskom takmičenju među 60 različitih takmičara širom sveta! Osvojeno 2. mesto samo potvrđuje trud i posvećenost našeg tima u daljem napredovanju! Naglašavamo i da smo bili jedini učesnici – ne samo iz Srbije, nego sa celog Balkana.

Velika nam je čast da smo učestvovali na ovom divnom takmičenju sa još 7 zemalja širom sveta (Argentina, Brazil, Meksiko, Rusija, Pakistan, Kina, Kirgistana) i posebno nam je zadovoljstvo što smo osvojili 1. mesto po mišljenju publike i 3. mesto po oceni žirija.

Pogledajte i dužu verziju vatrometa u Moskvi povodom Internacionalnog Festivala ROSTEC 2022 na kom smo osvojili 1. mesto po mišljenju publike i 3. mesto po oceni žirija! Zaista VELIKI uspeh za naš tim i Srbiju!

Najveći piromuzički vatromet koji je Beograd video i koji je Cobra Firing Systems proglasila za najbolji vatromet u 2019. godini.

Pogledajte snimak na kom se vidi uživo vatromet u poređenju sa 3D animacijom koja je bila osmišljena dosta ranije.

Back To Top