Skip to content
Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Vatrometi za sve prilike!

Pyro-team organizuje i izvodi vatromete za KONCERTE, NOVU GODINU, FILMSKE SETOVE, ROĐENDANE, SVADBE

organizacija-i-izvodjenje-vatrometa-muzicki-vatrometi
Muzički vatrometi

Piromuzički vatrometi su najatraktivniji oblik moderne pirotehnike. Pyro-team profesionalci poseduju sva neophodna znanja i opremu za izvođenje vatrometa koji su sinhroinizovani sa muzičkom pozadinom po izboru klijenta.

Detaljnije
organizacija-i-izvodjenje-vatrometa-gradski-vatrometi
Gradski vatrometi

Od 2003. godine, sa nabavkom savremene elektronske opreme, Pyro-Team izvodi velike vatromete klase III i IV na javnim manifestacijima, kao što su koncerti, novogodišnje proslave na nivou grada, sportske manifestacije…

Detaljnije
Vatrometi za svadbe i rodjendane pyro team srbija vatrometi pirotehnika beograd pirotehnika srbija
Svadbeni i rođendanski vatrometi

Pyro-Team je tu da svaka vaša proslava zasija! Zajedno sa timom pirostručnjaka osmislite kako da vaš rođendan, svadba, godišnjica ili bilo koja druga svečanost, ostanu trenuci za pamćenje!

Detaljnije
Scenska pirotehnika i vatrometi za prvi ples
Scenski efekti

Pored izvođenja vatrometa, Pyro-Team vrši i uslugu izvođenja specijalnih scenskih pirotehničkih efekata za potrebe snimanja TV emisija, spotova, serija, filmova… ili privatne proslave na kojima je potrebno ostaviti goste bez daha.

Detaljnije
Proslave firma i eventi Muzicki vatromet Beograd na vodi Pyro Team Srbija vatrometi i pirotehnika
Proslave firma i eventi

Neka se vaša proslava pamti! Pyro-Team je tu da vam pomogne da osmislite kako da vizuelno obogatite korporacijsku zabavu, promociju, teambuiling aktivnosti ili tematski event, i tako oduševite i svoje zaposlene i klijente!

Detaljnije
Vatrometi po preporuci nasih klijenata Pyro Team Srbija vatrometi i pirotehnika
Vatrometi po preporuci klijenata

Poverenje se danas teško zadobija, ali višedecenijsko iskustvo u izvođenju vatrometa i dugačka lista zadovoljnih klijenata – bilo da su u pitanju velike firme ili pojedinci – naša su najbolja preporuka i garancija kvaliteta.

Detaljnije
Gender Reveal

GENDER REVEAL vatrometi su najnovi trend u svetu! A mi smo tu da svaki vaš poseban događaj zablista! Trenutak kad saznate pol deteta, bilo žensko ili muško, vredan je najblistavjeg slavlja!

Detaljnije

Naša firma bavi se organizacijom i ispaljivanjem vatrometa uz odgovarajuće dozvole nadležnih organa. Imamo stručne i odgovorne timove koji će izaći u susret vašim željama i zahtevima.

Back To Top