Skip to content
Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
+381 64 50 15 888 ili +381 60 27 56 962 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h

1. Kupovinu robe mogu izvršiti samo lica starija od 18 godina na teritoriji Republike Srbije.

2. Kupac putem mejla dobija obaveštenje o tome da je roba poslata.

3. Kurir naručene artikle donosi kupcu na kućnu adresu (isporuka proizvoda kurirskom službom vrši se na celokupnoj teritoriji Republike Srbije). Pre isporuke kurir poziva kupca na broj telefona koji je kupac ostavio prilikom poručivanja. Kupac je dužan da pri kreiranju porudžbine navede tačne podatke.

4. Kupac je dužan da naručenu robu primi lično ili da ovlasti drugu osobu da je primi u njegovo ime, što ovlašćeni primalac potvrđuje svojim podacima prilikom preuzimanja robe.

5.Ukoliko kupac odabere da robu plati pouzećem, potrebno je da izvrši plaćanje kuriru na licu mesta po prijemu paketa.

6. Sva poručena roba je savršeno upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

***Zbog politike kurirske službe, paket nije moguće pregledati, odnosno otvoriti ga pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Kurir može da odbije da čekanje otvaranje paketa.
Ako kupac kojim slučajem utvrdi da je prilikom transporta došlo do oštećenja, potrebno je da odmah na licu mesta kaže kuriru da naprvi zapisnik ili da pozove AKS Call centar na +381 15 600 600 i zatraži da kurir dođe da se napravi zapisnikZapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da bismo imali pravo da zahtevamo naknadu za eventulanu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve uredu, ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 060/2756-962 ili nam pišite na pyroteambg@gmail.com

7. Odbijаnje primanja robe, smаtrа se neosnovаnim. U tom slučаju kupac je dužаn dа nаdoknаdi kompaniji Pyro-team sve troškove nаstаle kаo rezultаt odbijаnjа.

Vatromet.rs može revidirati Uslove korišćenja bilo kada ažuriranjem ove stranice i neće biti odgovoran za moguće posledice proizišle iz takvih promena. Eventualne promene stupiće na snagu objavljivanjem na ovoj stranici, kao i slanjem email obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Ukoliko ne prihvatate uslove korišćenja, molimo vas da ne koristite web stranicu!

Back To Top