Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
skip to Main Content
+381 60 32 42 223 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Proslave firma i eventi

Neka se vaša proslava pamti!

Pyro-Team je tu da vam pomogne da osmislite kako da vizuelno obogatite korporacijsku zabavu, promociju ili teambuiling, i tako oduševite i svoje zaposlene i klijente!

Pogledajte spektakularan vatromet koji smo izveli za Novaka Đokovića povodom osvajanja Rolan Garosa. Ponosni smo što smo mi izveli pobednički vatromet za našeg neprekosnovenog sportistu!

Vatromet igra važnu ulogu u mnogim događajima i proslavama. Vizualno je atraktivan, donosi boje i svetlost na događaj, podiže nivo uzbuđenja kod gostiju. Pogledajte kako vatromet izgleda sa strane publike, ali i sa strane izvođača.

Vatromet na događajima donosi eksploziju boja, svetlosti i uzbuđenja. Pogledajte spektakularni vatromet kojim smo oživeli atmosferu na zabavi Dream Event-a u Beton hali.

Vatromet pruža spektakularan vizuelni efekat i  koristi se da ulepša noćno nebo i donese boje i svetlost na neki događaj. Uživajte u bojama vatrometa povodom 38. rođendana Dream Event-a.

Pogledajte veliki vatromet koji smo izveli na Trgu republike povodom pobede u Drugom svetskom ratu. Posebna nam je čast što smo izveli vatromet za ovako poseban događaj.

Vatromet je važan element mnogih događaja i proslava jer predstavlja spektakularan način da se obeleži neki poseban trenutak. Pogledajte vatromet koji smo priredili povodom proslave za MaxBet.

Pogledajte vatromet povodom Letnje žurke na Sajmu koji smo izveli za NEGUJMO SRBSKI. Za najjaču žurku 2021. mora i dobar koktel vatrometa!

Vatromet doprinosi stvaranju dobre atmosfere i ukupnom doživljaju na slavlju. Pogledajte kako smo podigli atmosferu na proslavi firme na splavu Kopernikus 610.

Pogledajte vatromet povodom otvaranja žurke DRAGI BRAVO na Kalemegdanu. Aktivirajte i vi vatromet sa stilom!

Dizajnirajte i osmislite vatromet iz snova zajedno sa našim timom dizajnera koji je tu da sve vaše ideje učini mogućim!

Za otvaranje fabrike u Pančevu, po zahtevu klijenta izveli smo ceo vatromet u plavoj boji, velikih kalibara, sa grandioznim završetkom, koji šeta sa leva na desno i obrnuto.

Ovaj vatromet povodom privatne proslave firme u Senti ispalili smo sa 8 različitih pozicija na preko 150m širine sa obale s druge strane reke kako bi još više došao do izražaja.

Uživajte u bogatstvu boja i efekata ovog vatrometa izvedenog na Kalemegdanskoj terasi.

Pronađite inspiraciju u ovom vatrometu koji je izveden za jednu privatnu proslavu na Kalemegdanu!

Pogledajte vatromet izveden kod restorana Topčiderske noći, a specijano rađen prema želji klijenata.

Pogledajte vatromet povodom proslave godišnjice firme na Kalemegdanskoj terasi.

Dizajnirajte sa nama i kreirajte jedinstveni vatromet za vaše veselje! Vatromet za splav Kopernikus 610 povodom proslave firme.

Vatromet povodom otvaranja hotela Hilton u Beogradu bio je veliki izazov za naš tim, koji se kao što možete da vidite završio s velikim uspehom!

Naši vatrometi obeležili su i NEGUJMO SRBSKI žurku!

I ove godine smo spektakularnim vatrometom uveličali Dragi Bravo žurku.

Priredili smo spektakularan vatromet povodom proslave firme Red Bull.

Back To Top