Informacije Informacije o porudžbinama Informacije o radnjama Veleprodaja
skip to Main Content
+381 60 32 42 223 pyroteam@yahoo.com pon-pet: 8-20h, sub: 10-17h
Muzički vatrometi

Muzički vatrometi su najatraktivniji oblik moderne pirotehnike.

Pyro-team profesionalci poseduju sva neophodna znanja i opremu za izvođenje vatrometa koji su sinhroinizovani sa muzičkom pozadinom po izboru klijenta.

Muzički vatromet spaja spektakularne vizuelne efekte sa muzikom, te stvara jedinstveno iskustvo za sve prisutne. Pogledajte kako to izgleda!

Ukoliko i vi želite jedinstven vatromet uz omiljenu muzičku numeru, tu smo mi da vaše snove pretvorimo u realnost!

Pogledajte muzički vatromet – po želji klijenta, koji smo izveli krajem prošle godine. Aktivirajte i Vi vatromet sa stilom!

Najveći piromuzički vatromet koji je Beograd video i koji je Cobra Firing Systems proglasila za najbolji vatromet u 2019. godini.

Ako vas zanima kako nastaje sva ta magija na nebu, pogledajte detaljan snimak sa pripreme vatrometa za Beograd na vodi.

Best of Pyro-Team Fireworks Serbia! Uživajte u kratkom pregledu najboljih delova muzičkih vatrometa u našoj izvedbi!

Pirati sa Kariba su stigli u Beograd uz naš jedinstven vatromet, uživajte!

Uvek smo ponosni na vatromete koje sinhronizujemo sa muzikom. Uživajte u ovom veličanstvenom spektaklu!

Veliki muzički vatromet u Beogradu povodom Beer Fest-a, uživo sa orkestrom Dejana Petrovića, uz pesmu ne tako laku da se uz nju sinhoronizuje vatromet. Zahtevan projekat koji nam je doneo veliko zadovoljstvo.

Pogledajte vatromet ispaljen u San Petersburgu u Rusiji povodom dana grada, a za koji smo osvojili 1. mesto. Kompletna realizcija izvšena je od strane našeg tima. Korišćena muzika je posebno izabrana u srpsko-ruskom stilu!

Velika nam je čast da smo učestvovali na ovom divnom takmičenju sa još 7 zemalja širom sveta (Argentina, Brazil, Meksiko, Rusija, Pakistan, Kina, Kirgistana) i posebno nam je zadovoljstvo što smo osvojili: 1. mesto People selection award; 3. mesto žiri. Zaista VELIKI uspeh za naš tim i Srbiju!

Back To Top